Alege trainingul la care vrei să participi în următorul sezon!

Share on Facebook36Email this to someone

După ce te întorci din binemeritatul concediu, te invităm la cursurile noastre practice, ca să îți completezi cunoștințele sau să te pui la curent cu noutățile din marketingul online. 🙂

Ca să știi din timp ce dată să salvezi în agendă pentru trainingul care te interesează, am întocmit lista cu edițiile pe care le vom susține în perioada ce urmează.

Planificarea cursurilor:

16 – 17 Septembrie – Facebook Ads & Google AdWords la Cluj-Napoca

30 septembrie – 1 octombrie – Curs intensiv: Facebook All-In-One la București

7 – 8 octombrie – Curs de Content Marketing la Bucureşti

14 – 15 Octombrie – Google AdWords & Analytics la Bucureşti

28 – 29 Octombrie – Facebook Ads & Google AdWords la Iaşi

4 – 5 Noiembrie – Curs de inițiere în Email Marketing la Bucureşti

18 – 19 Noiembrie – Facebook Ads & Google AdWords la Bucureşti

9 – 10 Decembrie – Facebook Ads & Google AdWords la Braşov

Publicitatea prin Facebook Ads și Google AdWords rămâne o tematică principală a cursurilor noastre, deoarece considerăm că cele două platforme sunt esențiale pentru o bună promovare în mediul online.

Cursul intensiv de Facebook All-In-One se adresează persoanelor interesate de această platformă, atât din perspectiva laturii neplătite, cât și din perspectiva campaniilor plătite.

Trainingul de Content Marketing este dedicat tuturor celor care își doresc să creeze o strategie de conținut prin intermediul căreia să își dezvolte afacerea pe termen lung și care să vină în completarea campaniilor plătite.

Pe cât de importantă este crearea unor campanii performante, pe atât de importantă este monitorizarea rezultatelor, din acest motiv vom organiza cursul despre Google AdWords și Google Analytics.

Vom continua susținerea trainingului de inițiere în Email Marketing, întrucât reprezintă un mijloc de promovare eficient care, integrat alături de celelalte canale, poate ajuta la o creștere semnificativă a rezultatelor din mediul online.

Am deschis înscrierile pentru primele cursuri, iar primele 10 persoane care se înscriu la orice curs beneficiază de reducerea de 30 de euro!

Sperăm că tematicile abordate sunt de interes pentru tine și că vei putea participa.

Te așteptăm, ca de obicei, cu drag și cu multe informații utile! 😀