Termeni și condiții

Utilizarea și navigarea în cadrul acestui website implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Vă rugăm să le citiți cu atenție. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să părăsiți acest website.

1. Identificarea firmei și descrierea produselor

Website-ul laboratorul.cabinetuldebusiness.ro este deținut și administrat de către Agenția The Pharmacy.

laborator.cabinetuldebusiness.ro este un website în cadrul căruia se prezintă cursuri de marketing online susținute de către trainerii Agenției The Pharmacy și se intermediază contactul cu persoanele interesate de acestea.

2. Definiții

Laboratorul de Online – denumirea comercială folosită pentru promovarea cursurilor de marketing online susținute de către trainerii Agenției The Pharmacy;

Organizator – Agenția The Pharmacy;

Utilizatori – persoanele care accesează acest website.

 

3. Drepturile Organizatorului

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul website-ului fără a anunța utilizatorii în prealabil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula cursurile pentru care numărul minim de participanți, respectiv 7, nu este atins. În cazul anulării unui curs, Organizatorul își rezervă dreptul de a restitui doar suma de bani încasată pentru participarea la curs achitată până la respectivul moment, în proporție de 100%, fără să achite și alte sume în afara taxei de participare.

Organizatorul își rezervă dreptul de a contacta foștii participanți prin intermediul email-ului sau al telefonului pentru a le transmite informații legate de cursurile în desfășurare.

Organizatorul își rezervă dreptul de a utiliza în cadrul website-ului și al materialelor de promovare poze de la cursuri în care apar participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a nu permite accesul la curs persoanelor care nu au achitat până în momentul desfășurării ediției cel puțin un avans de minim 150 lei.

Organizatorul își rezervă dreptul de a aplica reduceri anumitor grupuri de beneficiari, care îndeplinesc anumite criterii stabilite de către trainerii Agenției The Pharmacy. Persoanele în cauză vor fi înștiințate prin intermediul website-ului, email-ului, telefonic etc.

Organizatorul își rezervă dreptul de  a oferi o reducere suplimentară de 10 euro/persoană grupurilor constituite din minim trei angajați ai aceleiași companii doar la evenimentele pe a căror pagină menționat acest aspect.

4. Obligațiile Organizatorului

În cazul în care Organizatorul decide anularea unui curs, din cauza neatingerii unui număr minim de participanți (respectiv 7) cu trei zile înaintea evenimentului, Organizatorul se obligă să anunțe persoanele deja înscrise cu minim 48 de ore înaintea datei de începere a cursului și să le restituie suma de bani achitată deja în proporție de 100%.

5. Politica de facturare

Prețurile afișate pe website sunt prețurile finale ale cursurilor; nu se mai adaugă TVA. În cadrul website-ului prețurile sunt afișate în moneda euro.

Factura se întocmește în moneda națională, leul. Convertirea din euro în leu se face la cursul zilei aferent întocmirii facturii.

Primele 10 persoane care se înscriu la un curs beneficiază de reducere la înscriere. Dacă reducerea nu este menționată pe pagina evenimentelor aferente, înseamnă că cele 10 locuri sunt deja ocupate.

Factura poate fi întocmită pe suma integrală sau pe avans. În cazul achitării avansului, prima tranșă se va achita prin bancă, cea de-a doua putând fi achitată în numerar în ziua cursului.

6. Modalități de plată

Pentru rezervarea unui loc la oricare dintre cursuri, este obligatoriu să se achite un avans de minim 150 lei. Plata se poate face și integral, încă de la început.

Plata facturii se va face prin virament bancar în contul desemnat în antetul facturii.

7. Copyright

Website-ul si toate elementele acestuia (texte, imagini, video-uri etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest website se pedepsește conform legilor in vigoare.

8. Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări acestor termeni și conditii, precum și orice alte modificări asupra website-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.