Lista cursurilor din prima parte a anului

Share on Facebook9Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someoneTweet about this on Twitter

După o binemeritată vacanță revenim puși pe fapte mari 🙂 . Am planificat primele ediții care vor avea loc în perioada următoare.

Poți consulta lista ca să-ți alegi trainingul la care îți dorești să participi și să-ți notezi în agendă data de desfășurare.

20 – 21 ianuarie: Facebook Ads & Google AdWords la București;

24 – 25 februarie: Facebook Ads & Google AdWords la Cluj;

24 – 25 martie: Facebook Ads & Google AdWords la București;

21 – 22 aprilie: Facebook Ads & Google AdWords la Iași;

5 – 6 mai: Inițiere în Email Marketing la București;

26 – 27 mai: Facebook Ads & Google AdWords la București;

9 – 10 iunie: Facebook Ads & Google AdWords la Cluj.

Având în vedere complexitatea, schimbările frecvente și rezultatele impresionante care pot fi obținute cu ajutorul platformelor de publicitate Facebook Ads și Google AdWords, considerăm că este necesar să revenim constant cu traininguri despre cele două instrumente.

Campaniile de Email Marketing au rolul de a veni în completarea celorlalte metode de promovare pentru a fideliza clienții. Gestionate corespunzător, ele pot avea o rată de conversie foarte ridicată. Cursul de inițiere se adresează persoanelor care doresc să profite de această oportunitate și să facă primii pași în realizarea campaniilor sub îndrumarea unui specialist.

Sperăm să întâlnim cât mai multe persoane interesate de dezvoltarea prezenței afacerilor în mediul online și de creșterea rezultatelor din activitățile de promovare, în cadrul acestor ediții.

Pentru câteva cursuri am dat startul la înscrieri. Primii 10 participanți care își rezervă locul vor beneficia de reducere de 20 sau 30 de euro – în funcție de tipul de eveniment.

Te așteptăm cu drag la training! 😀