2017 văzut prin ochii Laboratorului de Online

Share on Facebook0Email this to someone

Anul care este pe cale să se încheie a fost unul special pentru echipa noastră. Ovidiu, Laurențiu și Cătălin, împreună cu trainerii invitați au susținut 14 cursuri în București, Piatra-Neamț, Cluj-Napoca, Iași și Brașov.

La finalul trainingurilor au rămas în urma noastră peste 150 de absolvenți cu informații de actualitate despre Facebook Ads, Google AdWords, Email Marketing și, datorită invitaților Dragoș Smeu & Daniel Ene, Google Analytics, SEO.

sala de curs laboratorul de online

Impresiile oferite de participanți ne-au bucurat în mare măsură. Iată câteva dintre aprecierile lor:

Am participat la curs si am fost placut surprins de faptul ca am primit informatii exacte pe fiecare pas pe care este bine sa il faci atunci cand vine vorba sa relizezi o reclama pe Google sau pe Facebook.

In plus am primit si multe scurtaturi pe care le putem folosi pentru a face reclame care convertesc foarte bine.

Se vede experienta pe care o aveti in domeniu iar studiile de caz nu au facut decat sa intareasca cele prezentate live pe conturile demo pe care am lucrat in timpul cursuluiNinel Decu

Ma bucur ca am ales sa particip la curs si va multumesc si eu pentru rabdare si toate informatiile oferite.

Au fost foarte multe, dar totodata foarte bine comprimate si explicate si pe intelesul unui incepator in domeniu. Cat despre voi pot sa spun ca sunteti niste oameni faini (daca tot sunt din Ardeal :D), pasionati de acest domeniu si dedicati 100% participantilor in aceste doua zile si nu numai.

Sunt sigura ca vom primi suport din partea voastra si pe viitor daca vom intampina probleme in realizarea si monitorizarea campaniilor noastre.

Voi ne-ati ajutat sa urcam o treapta in calea noastra spre succes! Renata Avram

Cursul susţinut de echipa Laboratorul de Online m-a ajutat foarte mult să înţeleg procesul din spatele uşilor închise şi să îmi stârnească şi mai mult curiozitatea despre online marketing.

Mai mult, datorită cursului am realizat potenţialul platformelor sociale în promovarea unui business şi impactul pozitiv în promovarea oricărui tip de afacere – atunci când sunt folosite inteligent.

Informaţiile au fost multe dar Ovidiu şi Laurenţiu au ştiu cum să sintetizeze informatiile, cum să le prezinte într-o forma cât mai plăcută şi uşor de înţeles. Am lucrat practic, ne-au fost prezentate exemple, alături de explicaţii şi un suport de curs.Grinov Andrada

Am adunat câte o poză de la fiecare curs ca să vă putem arăta la final ce a însemnat 2017 pentru noi, în imagini:

curs 1
curs 2
curs 3
curs 4
curs 5
curs 6
curs 7
curs 8
curs 9
curs 10
curs 11
curs 12
curs 13
curs 14

Sperăm ca în 2018 să avem ocazia să susținem și mai multe cursuri și să sprijinim și mai multe persoane în dezvoltarea strategiilor de promovare de succes. Până atunci, vă dorim Sărbători Fericite!