Despre evenimentEvoluează în PPC Marketing la București!

Pay-Per-Click Marketing este cea mai eficientă metodă de marketing online, din perspectiva creșterii vânzărilor și a traficului unui website.

Ca să înveți să îți creezi propriile campanii de Google AdWords și Facebook Ads, te invităm la două zile de aprofundare și practică în PPC Marketing, la cursul Laboratorul de Online, în București!

Laboratorul de Online este cel mai practic curs de marketing online din România. Aici trebuie să vii cu un laptop, pentru că vei avea parte doar de workshop-uri în cadrul cărora vei simula campanii de Google AdWords și Facebook Ads, direct pentru firma sau organizația din care faci parte.

De ce să participi la acest curs?

În cadrul cursului de Google AdWords, vei:

– simula propria campanie de Google AdWords (Search și Display), cu toate strategiile aferente, direct pentru firma sau organizația ta;

– afla ce înseamnă campaniile de Google AdWords remarketing și cum să le folosești;

– afla cum să monitorizezi activitatea unei agenții de marketing online;

– afla toate noutățile din Google AdWords;

– primi un voucher Google AdWords cadou de 200 de lei pentru campaniile tale.

laboratorul cluj-napoca 20

În cadrul cursului de Facebook Ads, vei:

– realiza un plan de campanii Facebook Ads, direct pentru firma sau organizația ta;

– învăța cum să creezi reclame pe Facebook pentru diferite tipuri de audiență;

– afla ce înseamnă campaniile de remarketing dinamic;

– simula propriile campanii Facebook Ads și vei parcurge toți pașii necesari pentru realizarea diferitelor tipuri de reclame sponsorizate;

– afla ce înseamnă campaniile de remarketing pe Facebook și vei ști cum să le folosești;

– afla toate noutățile din Facebook Ads.

ovidiu balcacian iasi 2

După aceste cursuri vei rămâne cu:

– o diplomă care atestă participarea la acest curs;

– un voucher Google AdWords cadou de 200 de lei pentru prima ta campanie;

acces la un grup secret cu informații de interes din marketing online;

suportul de curs (în format electronic);

– foarte multă experiență și cunoștințe în PPC Marketing!

Cum știi că acest curs este pentru tine?

Acest curs ți se adresează ție, dacă ești manager / antreprenor / marketer / programator sau ai orice altă funcție și dorești să îți lărgești orizonturile în domeniul marketing-ului online.

Aici vei acumula noi cunoștințe și le vei completa pe cele actuale necesare dezvoltării unei afaceri sau a unui proiect în mediul online. De asemenea, vei avea ocazia să faci schimb de opinii și să intri în contact cu reprezentanți din alte domenii de activitate.

Până în prezent, Laboratorul de Online a ajutat numeroase companii să își îmbunătățească strategiile de marketing online. Dacă vrei să afli mai multe, intră pe pagina noastră de portofoliu.

Nivelul de inițiere al participanților în noțiunile prezentate în curs este mediu. Pentru ca fiecare participant să aibă o experiență relevantă, numărul de locuri este limitat la 15.

Disclaimer: numărul minim de participanți necesar pentru a se susține acest curs este 7. În cazul în care acest număr nu se va atinge cu trei zile înaintea evenimentului, cursul va fi anulat. Persoanele înscrise deja vor fi anunțate cu minim 48 de ore înaintea datei de începere a cursului, iar suma de bani achitată deja le va fi restituită în proporție de 100%.

Nu suntem responsabili pentru alte cheltuieli suportate de participanți, în afara taxei de înscriere la cursurile noastre, în cazul anulării cursului din motive care nu țin de noi în calitate de organizatori.

Organizator

The-Pharmacy-logo-new

 

Pentru informații detaliate despre fiecare sesiune din acest curs, click pe numele acesteia din programul de mai jos.

Traineri

laurentiu

Laurentiu Mihai

  • The Pharmacy
  • Laurențiu este specialist acreditat Google AdWords

Testimoniale

Până în prezent, Laboratorul de Online a ajutat sute de companii să își îmbunătățească strategia de marketing online. Iată câteva din impresiile participanților:

„Va multumesc pentru ocazia de a participa la acest curs de PPC Marketing! Recomand tuturor care doresc sa invete mai multe despre Facebook Ads si Google AdWords pentru ca vor invata lucruri interesante, structurate, tips & tricks, ce e bine si ce nu e bine sa faci, care sunt indicatorii de urmarit in campanii (cursul fiind unul practic). Retete online nu exista, dar Ovidiu si Laurentiu va pot ajuta sa ganditi campaniile din mai multe puncte de vedere (lucruri la care poate nu v-ati gandit).” Maria Nadasan

„Cel mai util curs la care am participat! Am reusit sa-mi structurez toate cunostintele pe care le-am avut si le-am completat cu altele noi. Super multumesc! Sunt fericita pentru alegerea facuta si recomand Laboratorul de Online!” Iulia Georgiana 

„Cursul „Facebook Ads si Google Adwords" a fost neasteptat de interesant. A fost o placere sa interactionez cu trainerii si cu ceilalti colegi veniti la curs, din diverse domenii de activitate. Trainerii au fost, pe cat de bine pregatiti pe atat de modesti, si au raspuns, cu rabdare, la fiecare intrebare care le-a fost adresata. Pentru mine, informatia primita a fost deosebit de utila, astfel incat am  reusit sa-mi structurez mult mai bine informatiile existente cu cele transmise in cadrul cursului.” Elena Anton

Mai multe testimoniale şi poze despre ultimele noastre cursuri găseşti pe pagina Ediţii Anterioare.

Înscriere eveniment

Cursul de PPC Marketing are loc pe 19 și 20 noiembrie, la București. Investiția ta în acest curs este de 149 € + TVA 119 € + TVA (reducere Black Friday) și ea cuprinde:
  • - evoluția ta în marketing online;
  • - răspuns la toate întrebările tale legate de marketing online;
  • - îndrumarea instructorilor în realizarea unui plan de PPC Marketing;
  • - pauzele de cafea și gustare;
  • - diplomă de participare;
  • - suportul de curs în format electronic;
  • - acces la un grup secret al participanților, plin de informații de interes din domeniu;
  • - voucher de 200 de lei pentru prima campanie de Google AdWords pe care o vei realiza (valabil pentru conturile nou create).
Locurile s-au ocupat. Vă mulțumim pentru înscrieri!