Despre eveniment

Share on Facebook43Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someoneTweet about this on Twitter

Experimentează marketing-ul bazat pe performanță la Piatra Neamț!

Pay-Per-Click Marketing este cea mai eficientă metodă de marketing online, din perspectiva creșterii vânzărilor și a traficului unui website.

De aceea, te invităm la două zile de aprofundare și practică în PPC Marketing, în cadrul unei noi ediții a Laboratorului de Online, în Piatra Neamț, pe 4 – 5 februarie.

Ia laptop-ul cu tine și vino la cel mai practic curs online din România, unde vei simula campanii de Google AdWords și Facebook Ads, aplicate pentru firma sau organizația pe care o reprezinți!

De ce să participi la acest curs?

În cadrul cursului de Google AdWords, vei:

– simula propria campanie de Google AdWords (Search și Display), cu toate strategiile aferente, direct pentru firma sau organizația ta;

– afla ce înseamnă campaniile de Google AdWords remarketing și cum să le folosești;

– afla cum să monitorizezi activitatea unei agenții de marketing online;

– afla toate noutățile din Google AdWords;

– primi un voucher Google AdWords cadou de 200 de lei pentru prima ta campanie.

În cadrul cursului de Facebook Ads, vei:

– realiza un plan de campanii Facebook Ads, direct pentru firma sau organizația ta;

– învăța cum să creezi reclame pe Facebook pentru diferite tipuri de audiență;

– afla ce înseamnă campaniile de remarketing dinamic;

– simula propriile campanii Facebook Ads și vei parcurge toți pașii necesari pentru realizarea diferitelor tipuri de reclame sponsorizate;

– afla ce înseamnă campaniile de remarketing pe Facebook și vei ști cum să le folosești;

– afla toate noutățile din Facebook Ads.

După aceste cursuri vei rămâne cu:

– o diplomă care atestă participarea la acest curs;

– un voucher Google AdWords cadou de 200 de lei pentru prima ta campanie;

acces la un grup secret cu informații de interes din marketing online;

suportul de curs (în format electronic);

– foarte multă experiență și cunoștințe în PPC Marketing!

Dacă vrei să vezi cum se desfășoară acest curs, vizionează videoclipul următor:

Cum știi că acest curs este pentru tine?

Acest curs ți se adresează ție, dacă ești manager / antreprenor / marketer / programator sau ai orice altă funcție și dorești să îți lărgești orizonturile în domeniul marketing-ului online.

Aici vei acumula noi cunoștințe și le vei completa pe cele actuale necesare dezvoltării unei afaceri sau a unui proiect în mediul online. De asemenea, vei avea ocazia să faci schimb de opinii și să intri în contact cu reprezentanți din alte domenii de activitate.

Până în prezent, Laboratorul de Online a ajutat numeroase companii să își îmbunătățească strategiile de marketing online. Dacă vrei să afli mai multe, intră pe pagina noastră de portofoliu.

Nivelul de inițiere al participanților în noțiunile prezentate în curs este mediu. Pentru ca fiecare participant să aibă o experiență relevantă, numărul de locuri este limitat la 15.

Disclaimer: numărul minim de participanți necesar pentru a se susține acest curs este 8. În cazul în care acest număr nu se va atinge cu trei zile înaintea evenimentului, cursul va fi anulat. Persoanele înscrise deja vor fi anunțate cu minim 48 de ore înaintea datei de începere a cursului, iar suma de bani achitată deja le va fi restituită în proporție de 100%.

Nu suntem responsabili pentru alte cheltuieli suportate de participanți, în afara taxei de înscriere la cursurile noastre, în cazul amânării cursului din motive care nu țin de noi în calitate de organizatori.

Organizator

The-Pharmacy-logo-new

 

Pentru informații detaliate despre fiecare sesiune din acest curs, click pe numele acesteia din programul de mai jos.

Traineri

Testimoniale

Până în prezent, Laboratorul de Online a ajutat sute de companii să își îmbunătățească strategia de marketing online. Iată câteva dintre impresiile participanților:

„Va multumesc pentru ocazia de a participa la acest curs de PPC Marketing! Recomand tuturor care doresc sa invete mai multe despre Facebook Ads si Google AdWords pentru ca vor invata lucruri interesante, structurate, tips & tricks, ce e bine si ce nu e bine sa faci, care sunt indicatorii de urmarit in campanii (cursul fiind unul practic). Retete online nu exista, dar Ovidiu si Laurentiu va pot ajuta sa ganditi campaniile din mai multe puncte de vedere (lucruri la care poate nu v-ati gandit).” Maria Nadasan

„Cursul nu doar ca mi-a facut ordine in cunostinte si m-a ajutat sa imi lamuresc anumite probleme, dar mi-a oferit curaj pentru a-mi relua propriul proiect ramas in stadiu de schita. Am apreciat structura cursului, disponibilitatea speakerilor de a raspunde tuturor intrebarilor, exemplele si sfaturile practice, atmosfera relaxanta, materialele folosite. Un curs la care nu te poti plictisi si de la care pleci cu si mai multa dragoste pentru Online Marketing. Multumesc!” Adina Paris

„Cursul „Facebook Ads si Google Adwords" a fost neasteptat de interesant. A fost o placere sa interactionez cu trainerii si cu ceilalti colegi veniti la curs, din diverse domenii de activitate. Trainerii au fost, pe cat de bine pregatiti pe atat de modesti, si au raspuns, cu rabdare, la fiecare intrebare care le-a fost adresata. Pentru mine, informatia primita a fost deosebit de utila, astfel incat am  reusit sa-mi structurez mult mai bine informatiile existente cu cele transmise in cadrul cursului.” Elena Anton

Mai multe testimoniale despre ultimele noastre cursuri găseşti pe pagina Ediţii Anterioare.

Înscriere eveniment

Laboratorul de Online va avea loc pe 4 și 5 februarie, la Piatra Neamț. Investiția ta în acest curs este de 99 € (TVA inclus) și ea cuprinde:
  • - evoluția ta în marketing online;
  • - răspuns la toate întrebările tale legate de marketing online;
  • - îndrumarea instructorilor în timpul cursului și după acesta;
  • - pauzele de cafea și gustare;
  • - diplomă de participare;
  • - suportul de curs în format electronic;
  • - acces la un grup secret al participanților, plin de informații de interes din domeniu;
  • - voucher de 200 de lei pentru prima campanie de Google AdWords pe care o vei realiza (valabil pentru conturile nou create).
Perioada înscrierilor s-a încheiat! Vă mulțumim!