Despre Laboratorul de Online

Cu toții am avut până acum ocazia să ne aflăm în cabinetul unui doctor. Fie pentru o simplă răceală, o alergie sau doar pentru un control, cu toții am fost cel puțin o dată pacienți. Cabinetul unui doctor este acel loc în care aflăm soluția pentru problema noastră medicală și primim o rețetă pentru un anumit tratament.

Laboratorul de Online funcționează pe același principiu.

În doar 3 ani de la prima ediție, Laboratorul de Online a devenit unul din cele mai practice și eficiente cursuri de marketing online din România, datorită metodei interactive de prezentare folosită. Fiecare participant vine cu propriul laptop și simulează, pe parcursul celor două zile, o strategie de marketing online pentru propria afacere sau organizație.

Astfel, participanții au ocazia să învețe practic cele mai importante metode de online de la ora actuală: Email Marketing, Google AdWords și Facebook Ads, direct sub îndrumarea unui grup de specialiști care lucrează cu aceste metode în fiecare zi, în cadrul agenției The Pharmacy.

Dacă vrei să vezi cum se desfășoară cursurile noastre, vizionează următorul videoclip:

Laboratorul de Online, un proiect The Pharmacy

Te invităm să faci cunoștință cu echipa noastră, formată din 3 tineri specialiști în The-Pharmacy-logomarketing online care, în urmă cu 6 ani, au înființat agenția de performance marketing The Pharmacy. În cadrul agenției, zeci de afaceri au găsit tratamentul potrivit pentru a-și îmbunătăți prezența online și a-și spori vânzările. Mai multe detalii poți găsi pe the-pharmacy.eu

În anul 2012, din nevoia de a ne face mai accesibile soluțiile noastre de online, am pus bazele inițiativei de cursuri practice Laboratorul de Online.

Echipa de traineri Laboratorul de Online

Ovidiu Balcacian trainer laboratorul de onlineOvidiu Bălcăcian – Specialist Facebook Marketing

Ovidiu a gestionat peste 200 de campanii în Facebook Ads în ultimul an.

Cătălin Ionașcu – Specialist Content & Email Marketing

Cătălin a adus sute de conversii prin intermediul Email Marketing pentru clienții săi în ultimul an.

Laurentiu Mihai trainer laboratorul de onlineLaurențiu Mihai – Senior Consultant Google AdWords

Laurențiu este specialist acreditat Google și a administrat peste 1 milion de lei în ultimul an.