10 motive sa participi la Laboratorul de Online

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someoneTweet about this on Twitter

Laboratorul de Online este un curs diferit. Cu toții suntem obișnuiți cu atmosfera statică de la cursuri, să ascultăm un speaker care discută despre aspectele teoretice dintr-un domeniu, oferind exemple generale care nu se aplică și în cazul nostru.

În urma Laboratorului de Online nu se va întâmpla acest lucru; aici vei veni cu propriul laptop și vei avea parte de 70% practică și doar 30% teorie – iar studiul de caz la care vei lucra va fi chiar compania sau organizația din care faci parte. Vei putea crea propriile planuri de marketing online direct pentru firma la care lucrezi, sub îndrumarea unor consultanți cu experiență în domeniu, care fac marketing online în fiecare zi.

laboratorul-de-online-642x360

În continuare, dorim să scoatem în evidență cele mai importante 10 motive pentru care este recomandat să participi la acest curs:

1. Trainerii reprezintă agenția de marketing online The Pharmacy, care are o experiență în domeniul content marketing-ului și marketing-ului online. Agenția a derulat peste 50 de proiecte și a pornit mai multe inițiative în acest domeniu.

2. Trainerii au experiență practică în marketing online și cunosc foarte bine acest domeniu, având fiecare proiecte personale dezvoltate pe cont propriu la nivel online (Romanian Copywriter, laurentiumihai.ro, ovidiubalcacian.ro).

3. Nu există cursuri pe piață în care cineva să te ajute să simulezi o campanie de marketing online pe propria firmă. Practic, acesta este mai mult decât un simplu curs: este training și consultanță cu implementare practică, asistată de cei 3 traineri care vor avea și rol de facilitatori.

4. Fiecare ediție precedentă a acestui curs a ajutat la rafinarea training-urilor și la dezvoltarea unui concept unic și a unui mediu de învățare eficient pentru participanți.

5. Cursul va fi orientat pe cele mai importante elemente ale marketing-ului online: Facebook, Google (SEO/SEM), conținut și blogging (de altfel și specialitatea casei). Spre deosebire de alte cursuri în care se trece prin tot sistemul de marketing online (foarte complex, greu de explicat și greu de asimilat de către participanți), în cadrul Laboratorului se va vorbi de acele elemente care fac diferența și care pot aduce un plus de valoare dacă sunt folosite corespunzător.

6. Cursul se va ține într-o locație centrală a orașului din care faci parte. Mediul de învățare este unul foarte important, de aceea am ales un loc care să se ridice la înălțimea cursului.

7. Vei afla cele mai noi tendințe din domeniu și vei învăța cum să te adaptezi schimbărilor apărute: la Google și Facebook se fac schimbări aproape lunar. De aceea, este important să le cunoști și să știi ce poți face pentru a le folosi în avantajul tău.

8. Prin participarea la acest curs, îți vei optimiza bugetul și investiția în marketing online. De acum înainte, nu vei mai consuma buget pe activități care nu aduc rezultate. Investiția ta în online se va amortiza și vei obține profit.

9. Vei putea face networking cu ceilalți participanți și poți afla soluții pe care ei le-au încercat și au funcționat. De asemenea, vei cunoaște alte persoane din mediul de afaceri local, cu funcții similare ca a ta.

10. Vei primi un output cu materiale complete, explicații și sfaturi pe care le poți folosi după curs. În afara materialelor oferite, consultanții de la The Pharmacy îți vor fi alături la solicitarea ta, oferindu-și expertiza în implementarea noțiunilor și planurile obținute în urma acestui curs.

Dacă aceste motive te-au convis să afli mai multe detalii și să te înscrii la curs, înscrie-te la unul din evenimentele Laboratorul de Online!

Lasă-ne un comentariu

  • (will not be published)

XHTML: Poți folosi aceste tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>