Semne bune anul are: se anunță cursurile din prima parte a anului 2017!

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someoneTweet about this on Twitter

Iată că au trecut frumoasele sărbători de iarnă și intrăm ușor-ușor în ritmul aglomerat, specific începutului de an.

După această bine-venită pauză, am decis că a sosit momentul să stabilim unde, când și ce cursuri vom susține în prima jumătate a lui 2017. Începem în forță chiar de la sfârșitul lunii ianuarie cu un curs de PPC Marketing, în București. Lista cu detaliile despre viitoarele ediții poate fi consultată mai jos.

Planificarea cursurilor:

28 – 29 ianuarie: Curs Facebook Ads & Google AdWords la București;

4 – 5 februarie: Curs Facebook Ads & Google AdWords la Piatra Neamț;

25 – 26 februarie: Curs Facebook Marketing la București;

11 martie: Curs Inițiere în Email Marketing la București;

25 – 26 martie: Curs Google AdWords, SEO și Analytics la București;

8 – 9 aprilie: Curs Facebook Ads & Google AdWords la Cluj – Napoca;

13 – 14 mai: Curs Facebook Ads & Google AdWords la Iași;

27 mai: Curs Inițiere în Email Marketing la București;

10 – 11 iunie: Curs Facebook Ads & Google AdWords la București.

15 – 16 iulie: Curs Facebook Ads & Google AdWords la București.

Astfel, am programat zece ediții, în cadrul cărora vom aborda cinci aspecte diferite ale marketingului online respectiv: Facebook Ads, Google AdWords, Email Marketing, SEO și Analytics.

De ce Facebook Ads și Google AdWords?

Menținem acest format al cursului, deoarece cunoașterea și utilizarea acestor două instrumente sunt foarte importante pentru orice persoană care dorește să facă campanii de PPC Marketing și să obțină prin intermediul acestora cât mai mulți clienți.

Cursul se adresează atât persoanelor care nu au mai lucrat cu serviciile de publicitate oferite de Facebook și Google, cât și celor care au derulat campanii, însă nu au obținut rezultatele dorite. La acest curs vei învăța să creezi, să optimizezi, să interpretezi și să îmbunătățești campaniile, astfel încât să îți atingi toate obiectivele.

De ce Email Marketing?

În 29 – 30 octombrie 2016 a avut loc prima ediție a cursului de inițiere în Email Marketing, iar de-atunci am primit cereri de a reorganiza acest curs.

Pentru a putea oferi ocazia de a participa persoanelor care nu au apucat până în momentul de față, îl vom susține în două dăți diferite. Cursul se adresează persoanelor care au înțeles beneficiile și doresc să profite de oportunitatea de a comunica direct și eficient cu clienții.

Ultimele noutăți: cursul de Facebook Marketing și cel despre Google AdWords, SEO și Analytics

În acest sezon, vom susține în București un curs de Facebook Marketing, ce va avea loc pe 25 – 26 februarie și unul despre Google AdWords, SEO și Analytics, programat pentru 25 – 26 martie. Mai multe detalii despre aceste cursuri vom anunța în următoarea perioadă. Tot ce putem dezvălui acum este faptul că vom avea invitați surpriză, așa că fiți pe fază! 🙂

Sub îndrumarea și cu ajutorul trainerilor, toți participanții vor avea ocazia să simuleze campanii pentru firmele sau organizațiile din care fac parte.

Pentru o parte din cursuri, am dat deja startul la înscrieri.

Vă așteptăm cu mult drag să participați sau să reveniți la aceste ediții!