Toamna asta, se numara cursurile de Performance Marketing!

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someoneTweet about this on Twitter

Deși este încă vară și unora dintre noi ne stă gândul la concediu (cel care a trecut sau cel care urmează), noi ne-am hotărât că este momentul oportun să elaborăm agenda cursurilor din toamnă.

Astfel, revenim cu forțe proaspete pentru cursuri începând cu următoarele luni, după cum urmează:

01 – 02 OctombrieCurs de Facebook Ads & Google AdWords la București;

15 – 16 Octombrie: Curs de Facebook Ads & Google AdWords la Iași;

29 – 30  OctombrieCurs de inițiere în Email Marketing la București ;

05 – 06 Noiembrie: Curs de Facebook Ads & Google AdWords la Cluj;

26 – 27 Noiembrie: Curs de Facebook Ads & Google AdWords la București;

10 – 11 Decembrie: Curs de Facebook Ads & Google AdWords & Email Marketing la Brașov.

curs laboratorul de online iasi

De ce PPC Marketing?

Cursul intensiv de PPC Marketing reunește cele mai eficiente metode de promovare utilizate de către brand-uri. Setate în mod corespunzător, campaniile de Facebook și Google AdWords pot genera rezultate foarte bune în atragerea clienților pe termen scurt pentru business-ul tău.

Cursul este util tuturor celor care își doresc să stăpânească aceste instrumente, deoarece aici ei vor învăța „pe pielea lor” cum să creeze, optimizeze și să interpreteze rezultatele ad-urilor din mediul online.

Acest curs se adresează atât începătorilor, care vor fi introduși pas cu pas în universul PPC Marketing, cât și celor de nivel mediu, deoarece aici vor găsi răspunsuri la toate întrebările, fiecare participant urcând cu o treaptă mai sus în cunoașterea aprofundată a acestor instrumente.

De ce Email Marketing?

În toamna aceasta ne dorim să lansăm un nou curs care va avea o singură ediție, în luna octombrie, și anume: Email Marketing pentru începători.

Aceasta este una din cele mai eficiente metode de promovare online, având cea mai mare rată de conversie. Pentru costuri relativ reduse, având un conținut calitativ oferit abonaților, poți obține rezultate foarte bune.

Așadar, indiferent dacă ai folosit sau nu Email Marketing până acum în strategia ta de promovare online și indiferent ce instrumente folosești, acest curs te va ajuta să îți pui bazele în tot ceea ce înseamnă atragere de abonați noi și fidelizarea celor existenți, transformându-i în clienți.

Ești pregătit să participi?

Chiar dacă ai mai participat până acum la unul din cursurile noastre, ești invitat, în aceeași măsură, să participi din nou pentru a te pune la curent cu toate noutățile apărute.

În urma „absolvirii” acestui curs, suntem siguri că vei fi mulțumit de alegerea făcută, deoarece vei pleca cu o bază solidă de cunoștințe și o structură clară a informațiilor importante despre metoda de promovare care te interesează. Astfel, o poți dezvolta prin viitoarele experiențe proprii.

De asemenea, vei rămâne parte a comunității noastre online unde vei găsi mereu câte un sfat bun sau o informație folositoare.

Sperăm ca dățile cursurilor alese de noi să fie potrivite și pentru tine și să ne (re)întâlnim la toamnă!

Acestea fiind „spuse”, am dat drumul înscrierilor (pentru primele cursuri) și vă așteptăm cu mare drag și multe informații utile!