2016, vazut „prin ochii” Laboratorului de Online

Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someoneTweet about this on Twitter

Sezonul cursurilor planificate pentru 2016 a început cu o ediție de PPC Marketing în 6 – 7 februarie care a avut loc în București și, 13 ediții mai târziu, s-a finalizat cu ultimul curs, respectiv cel de Performance Marketing din Brașov (10 – 11 decembrie).

Laboratorul de Online a împlinit 4 ani și suntem bucuroși să vedem că există interes pentru cursurile pe care le organizăm și că tot mai mulți oameni de marketing (și nu numai) conștientizează necesitatea orientării către mediul online.

O noutate pe care am introdus-o la cursurile noastre din acest an este trainingul despre Email Marketing, care s-a bucurat de interes din partea multor persoane. Având în vedere aceste reacții pozitive, vom continua să susținem acest curs pentru a putea oferi ocazia de a participa și celor care nu au apucat în acest an.

Până în prezent, ne putem mândri cu următoarele aspecte:

– avem peste 500 de foști participanți, al căror feedback ne încurajează să continuăm acest proiect;

– avem peste 35 de ediții desfășurate în 6 orașe diferite;

– am oferit consultanță și pregătire în marketing online pentru angajații a peste 450 de companii diferite.

Spre surprinderea și bucuria noastră, unul dintre participanții cursului de PPC Marketing susținut în Cluj-Napoca, ne-a oferit un feedback punctual, cu schimbările pozitive care s-au produs în rezultatele campaniilor din AdWords, în urma participării la training.

testimonial - ciornei vasile

Un alt participant al cursului de PPC Marketing, care a avut loc în Iași, ne-a oferit chiar un articol cu impresiile lui despre cursul respectiv, lucru care ne-a bucurat, în egală măsură.

Iată câteva imagini de la edițiile pe care le-am susținut în acest an:

poza-curs-email-marketing-2016-sala
selfie-curs-email-marketing
poza-curs-brasov-decembrie-2016-catalin
poza-curs-brasov-2016-lau-trainer
poza-curs-absolventi-brasov-2016-diploma
poza-cata-iasi-februarie-2016
poza-curs-iasi-2016-lau
poza-iasi-2016-ovi
poza-iasi-absolventi-2016

Țelul nostru este să continuăm să aducem cât mai aproape soluțiile și cunoștințele noastre din acest domeniu tuturor celor care au nevoie de ele. Astfel, sperăm ca 2017 să fie cel puțin la fel de reușit ca și 2016!

Vă dorim Sărbători Fericite tuturor!